Velkommen til faglig påfyll i Veksthuset

Veksthuset Input er en seminarserie arrangert av og i Veksthuset Askim med spennende og relevante temaer innen bank, bolig forsikring, juss og regnskap. Her kan alle melde seg på et eller flere av Veksthusets gratis seminar i løpet av høsten.

Fremtidsfullmakt

Fremtidsfullmakt er et privatrettslig alternativ til vanlig vergemål som lar deg bestemme hvem som skal ivareta dine interesser dersom du ikke lenger kan gjøre det selv. Dette er relevant for alle – i alle aldere.

Advokat Inger-Line Dingstad-Eriksen gir en innføring og en oversikt over temaet. Velkommen til Veksthuset Input.

Tid: Tirsdag 19. september kl. 17:00 - 19:00 

Sted: Veksthuset Askim, Stasjonsmester Frostsgate 18, Askim

Arrangementet er gjennomført.

Fordømte regnskap

Tips og triks til deg som fører regnskapet selv. 

Ingen regnskap er like på bakgrunn av at alle bedrifter forskjellige og har forskjellige behov, ulik selskapsform kan de også ha. Likevel har bedrifter en ting til felles, og det er at det finnes lover og regler for hvordan et regnskap skal bokføres. 

I dette seminaret vil Online Accounting ta for seg de viktigste grunnprinsippene slik at fallgruvene kan unngås.

Tid: Torsdag 12. oktober kl. 08:30 - 11:00 

Sted: Veksthuset Askim, Stasjonsmester Frostsgate 18, Askim

Arrangementet er gjennomført.

Etablerertjenesten

Her får du en gjennomgang av alt du trenger for å komme i gang og drive et selskap og litt til. Hvilke spørsmål du bør stille deg selv før du starter og underveis i fasene gjennom oppstart. Da dette er et grunnkurs så vil kursholder Elisabeth Hernes gå igjennom alle de grunnleggende faktorene som må være på plass for å lykkes i en etableringsfase. Her er det lav terskel for spørsmål og sjansen er god for at det er flere enn deg som lurer på akkurat de samme tingene.

Seminaret arrangeres av Indre Østfold Næringsutvikling.

Tid: Onsdag 25. oktober kl. 09:00 - 12:00

Sted: Veksthuset Askim, Stasjonsmester Frostsgate 18, Askim

Arrangementet er gjennomført

Kvinnekonferansen 2023 - Kvinner og Cash

Dette blir en inspirasjonskveld hvor fokus vil være personlig økonomi - hvordan rigge seg for å slippe å bekymre seg for penger. Tips og råd om grep man bør ta avhengig av hvor man er i livet. I tillegg til viktigheten med selvstendighet, å ta ansvar og ha engasjement for egen økonomi. Tema fond, sparing og investering for kvinner presenteres av Trøgstad Sparebank. Solfrid Flateby topper det hele med et herlig foredrag!

Tid: Fredag 27. oktober kl. 18:00 - 23:00 

Sted: Veksthuset Askim, Stasjonsmester Frostsgate 18, Askim

Arrangementet er gjennomført.

Eiendomsutvikling i Indre Østfold

Hvordan blir eiendomsutviklingen i Indre Østfold i årene som kommer? Veksthuset gir kompetansen som vil kunne hjelpe deg som er entreprenør, eiendomsutvikler og investor til å kunne se hva som skjer innen eiendom i Indre Østfold. 

Tid: Torsdag 9. november kl. 08:30 - 12:00 

Sted: Veksthuset Askim, Stasjonsmester Frostsgate 18, Askim

Arrangementet er gjennomført.

Landbruksseminar

Hvordan kan du som bonde møte morgendagen på best mulig måte? Agri Analyse kommer med det siste innen inflasjon, trender og nyheter i markedet. I tillegg kommer Østfold Bondelag, LNR, og andre lokale aktører. Kom og få faglig påfyll for kunne ta best mulig avgjørelser for fremtiden, og møt kollegaer i landbruket.

Tid: Torsdag 23. november kl. 18:30 – 21:00

Sted: Veksthuset Askim, Stasjonsmester Frostsgate 18, Askim