Hopp til innholdet
Et par smiler og drikker kaffe ved et bord utenfor deres bobil med en glad hund ved siden av dem, omringet av natur.

Lån til andre kjøretøy
  • Søk nå, få rask tilbakemelding
  • Opptil 10 år nedbetaling, inntil 100 % finansiering
  • Få uforpliktende lånebevis, gyldig 3 måneder

Lån til MC, ATV, bobil, campingvogn og snøscooter

Er du klar for å oppleve frihet på veien eller i naturen? Med våre lån kan du enkelt finansiere din neste campingvogn, bobil, MC, ATV, snøscooter eller båt. Utforsk våre lånealternativer, og ta steget mot ditt neste eventyr i dag.

Våre kjøretøylån kan benyttes ved kjøp av både nye og brukte kjøretøy. Du kan velge en nedbetalingstid på opptil ti år, avhengig av kjøretøyets alder ved kjøpstidspunktet. Enten du handler gjennom forhandler eller privatperson, er prosessen smidig og tilrettelagt for dine behov.

For å sikre en problemfri overtagelse, er det viktig å signere lånedokumentene før du tar over kjøretøyet.

Lån til båt

Ønsker du å låne for å kjøpe båt?

Kontakt oss på 915 06 270 så hjelper vi deg å realisere båtdrømmen.

Priseksempel kjøretøylån:

fra nominell rente 6,40 %, effektiv rente 8,60 %, 150 000 kr over 5 år inkludert gebyrer, totalt 183 700 kr.
Sjekk fullstendig prisliste og avtalevilkårene for mer informasjon.

Spørsmål og svar om kjøretøylån

Et billån er et type salgspantlån hvor vi tar sikkerhet i bilen som du velger å finansiere. Du kan lese mer om produktet og lånets egenskaper her.

Et lånebevis bekrefter hvor mye du kan låne før du har valgt bil, og gir deg friheten til å handle raskt når du finner drømmebilen. Det er uforpliktende og gyldig i tre måneder, forutsatt at vi godkjenner bilen du velger.

Lånebeviset viser lånesum, nedbetalingstid, nødvendig egenkapital, og den månedlige kostnaden for lånet. Dette gir både deg og selgeren en trygghet om at finansieringen er sikret.
Vi tilbyr kjøretøyfinansiering fra 0 % egenkapital. Dog anbefaler vi alltid at du stiller med egenkapital, da det vil øke sjansene for å få innvilget lånesøknaden samt gi deg lavere rente på lånet. For båtlån er det krav om minimum 20 % egenkapital.
Et innvilget lånebevis for kjøretøy er gyldig i tre måneder, og gir deg fleksibilitet til å finne det riktige kjøretøyet innenfor denne perioden uten å måtte bekymre deg for finansiering. Har du derimot søkt om lån til et konkret kjøretøy så er lånetilbudet gyldig i 30 dager.
For å søke om lån til kjøretøy som MC, ATV, bobil, campingvogn eller båt, kan du starte prosessen her online, kontakte banken direkte via telefon eller besøke et av bankens kontorer.
En blid kvinne med headset jobber på datamaskin, ser engasjert og lyttende ut i en lys og moderne kontorsetting.

Har du spørsmål om lån til kjøretøy?

Ring oss på (+47) 915 06 270 eller send e-post til billaan@eika.no. Vi har åpent man - fre kl 08.00 - 16.00.