Hopp til innholdet
Jenter tar selfie på stranda en solfylt dag.

Eika Kredittkort
  • Gode forsikringer
  • Fordelsprogram med faste rabatter og kampanjer
  • Ingen årsgebyr, gratis digitalt kort og inntil 45 rentefrie dager

Lurt å ha bank- og kredittkort på ett sted!

Kredittkortet er det beste valget når du bestiller reiser, betaler i utlandet eller handler på nett og i app.

Har du allerede et bankkort hos oss, bør du også søke om et Eika Kredittkort. Med begge kort i lommeboken er du i trygge hender når du tar deg av hverdagshandelen eller utforsker den store verden.

Eika Kredittkort er et enkelt kort med mange gode fordeler og flere smarte digitale korttjenester som du finner i mobil- og nettbanken. Du får både et fysisk og et digitalt kort som du kan bruke ca. 24 timer etter at søknaden er godkjent. Da kan du enkelt legge inn kredittkortet i digitale lommebøker som Google Pay, Samsung Pay og Vipps lenge før det fysiske kortet kommer i posten.

Vi anbefaler at du legger inn ditt digitale kort i alle apper, nettbutikker eller strømmetjenester du bruker i det daglige. Da er du godt sikret om noe uforutsett skulle skje.

Meld deg på fordelsprogrammet vårt og spar noen kroner når du bruker kortet. Påmeldingen finner du blant korttjenestene i mobil- og nettbanken.

Priseksempel Eika Kredittkort:

Effektiv rente 27,16 % v/ 15 000 kr o/12 mnd. Kostnad 1 973,75 kr.
Totalt 16 973,75 kr.

Sjekk prislisten og avtalevilkårene for mer informasjon.

Spørsmål og svar om kredittkort

Et kredittkort er et betalingskort som kan brukes til å foreta kontantuttak eller til å kjøpe varer og tjenester. Vil du vite mer? Her finner du en enkel forklaring på hva et kredittkort er og hvordan du bruker det riktig.

Du må være 18 år eller eldre for å kunne søke om Eika Kredittkort. Har du andre kredittkort fra før bør du avslutte disse, før du søker om et nytt kort.

Søknaden finner du på denne siden og i mobil- og nettbanken. Den er enkel å fylle ut og du signerer dokumentene elektronisk med BankID.

Før vi avgjør om du kan få kredittkort hos oss er vi pliktige til å foreta en kredittsjekk av deg.

  • De fleste søknader blir innvilget automatisk rett etter at kredittsjekken er utført.
  • I noen tilfeller trenger vi litt mer informasjon og søknaden blir da sendt til manuell vurdering.
  • Har du flere andre kredittkort eller usikrede forbrukslån, kan det hende at vi ikke kan gi deg Eika Kredittkort og du får avslag. I det tilfellet kan du ta en prat med oss så kan vi sammen se på mulighetene for refinansiering.
Har du spørsmål om søknaden eller trenger hjelp underveis, ta en prat med oss så ser vi på det sammen.

Med Eika Kredittkort er du godt sikret både når du er på reise og når du handler på nett.

Disse forsikringene er inkludert i kredittkortet:

Det er lurt å bli bedre kjent med forsikringene så ta en titt på våre infosider.

 

 

Det enkle svaret er: Nei!

Det koster ingenting å melde seg i fordelsprogrammet og du finner påmeldingen under korttjenestene i mobil- og nettbanken. Avmeldingen finner du på samme sted, dersom du finner ut at fordeler og kampanjer ikke er noe for deg.

Du får inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse når du bruker kredittkortet og vil motta månedlig faktura med forfall 5., 15. eller 25. avhengig av hvilken forfallsdato du velger i kredittkortsøknaden. Du kan velge mellom eFaktura og faktura per post og enkelt gjøre ekstra innbetalinger i mobil- og nettbank. Vil du vite mer om fakturering, sjekk fakturaskolen.

Nyttig å vite

Man leser avisen mens han nyter en kopp kaffe på en café og har laptopen åpen.

Trenger du kredittkort for jobbutlegg?

Da bør du vurdere Eika Ansatt. Kortet er ideelt for deg som reiser mye og har flere jobbrelaterte utgifter fra en eller flere arbeidsgivere. Med Eika Ansatt kan du enkelt holde jobb- og privatøkonomien adskilt, noe som gir deg bedre oversikt og kontroll.