Hopp til innholdet

Trøgstad Sparebank Drivhus

Her skal fremtidens arbeidsplasser i Trøgstad skapes.

arbeidsplass og cellekontor

Her kan du låne lokaler helt gratis

Trøgstad Sparebank Drivhus består av lokaler på ca. 170 kvm som inneholder arbeidsplasser, kontorer og møterom. Disse vil bli lånt ut gratis til lokale lag, foreninger og næringsliv.

Åpent for alle

For å kunne hjelpe enda flere som går rundt og drømmer som sin egen bedrift, har banken opprettet Trøgstad Sparebank Drivhus.

Lokalt næringsliv, lokale lag og foreninger kan nå benytte seg av gratis kontorplasser i første etasje av bankens lokaler på Skjønhaug. I tillegg vil det bli muligheter til kurs og oppfølging fra bankens rådgivere. 

– Dette er et tilbud som skal være åpent for alle, uansett om man drømmer om å starte sin egen frisørsalong, en industribedrift eller trenger plass til å jobbe. Vi vet at det er mange som går med en gründer i magen, men er usikre på hvordan de skal gå frem, sier banksjef Lars André Dingstad-Eriksen.

Åpningstider Drivhus

Drivhuset følger åpningstidene til Torvet bok & mer, og er meråpent hver dag fra kl. 06:00 til kl. 22:00.

Utenfor betjent åpningstid, kreves adgangskort som du kan få på Torvet bok & mer.

Det store møterommet kan du booke elektronisk her (ekstern lenke). Her kreves adgangskort som kan fås i banken. Kort utstedt av Torvet bok & mer kan benyttes, men må aktiveres i banken for tilgang til møterom.

Cellekontorer og arbeidsplasser er åpent for alle.

Betjent åpningstid Torvet bok & mer:

Mandag: Stengt

Tirsdag: 11:00 - 16:00

Onsdag: 11:00 - 16:00

Torsdag: 12:00 - 19:00

Fredag: 11:00 - 16:00

Avvikende åpningstider sommer og høytider.

Les gjerne