Hopp til innholdet
Kvinne og to barn lager middag
Ta vare på deg og dine med Eika Pluss.
Eika Pluss

Eika Pluss - forsikringen som sikrer deg, ditt og dine

Tryggheten du trenger på én plass. Du får også rabatt på bil- og husforsikringen din!

I en uforutsigbar verden er det trygt i å være godt forsikret. Men hvis du synes det er vanskelig å vite hva du bør forsikre, forstår vi deg godt.

Derfor har vi samlet de aller viktigste forsikringene på én plass slik at du enkelt får kontroll og den beskyttelsen du trenger, uansett hvor livet tar deg.

Disse forsikringene inkluderer Eika Pluss

Eika Pluss gir deg blant annet den beste innboforsikringen vår med en ubegrenset forsikringssum og forsikrer uspesifiserte verdigjenstander med inntil 30 000 kroner.

Med Eika Pluss får du:

  • Innbo Pluss. Den beste innboforsikringen vår med en ubegrenset forsikringssum.
  • Reise Pluss. Den beste reiseforsikringen vår som gjelder fra sekundet du går ut døra hjemme.
  • Helseforsikring. Hjelper deg raskt til behandling og tilbake til hverdagen.
  • Ulykkesforsikring. Sikrer deg og barna dine mot økonomiske bekymringer hvis du eller barna dine skulle blitt utsatt for en ulykke.
  • Verdigjenstandforsikring. Inntil to ganger i løpet av forsikringsåret er du dekket for skader på uspesifiserte verdigjenstander inntil 30 000 kroner per skadetilfelle.
  • Onlineforsikring. Gir deg og dine en tryggere hverdag på nett. 

Trygghet uansett hvor du er i livet

Med Eika Pluss får du en forsikring som følger deg og livsløpet ditt. Forsikringen dekker de grunnleggende forsikringsbehovene dine, uansett om du er nyetablert, har stiftet en familie eller kommet litt lengre i livet.

Har du barn, er barna inkludert i forsikringene dine frem til de fyller 21 år, med unntak av helseforsikringen.

Med denne forsikringen trenger du ikke tenke på forsikringssummene når familien blir større eller tingene dine blir mer verdifulle.

Du trenger heller ikke endre forsikringssummen på tingene dine, fordi Eika Pluss gir deg ubegrenset forsikringssum på innboforsikringen.

Forenkle forsikringslivet ditt

God sikret både hjemme, borte og på nett

Visste du at reiseforsikringen vår gjelder med en gang du går ut døren hjemme? Og at helseforsikringen vår får deg kjapt til behandling uten lange ventetider?

Du trenger heller ikke være bekymret om det skjer et uhell – verken hjemme eller på tur. Ulykkesforsikringen vår gir deg økonomisk trygghet hvis du eller barna dine blir utsatt for en ulykke.

I tillegg gir Eika Pluss deg en sikrere hverdag på nett med en onlineforsikring som reduserer risikoen om du eller barna dine blir utsatt for nettkriminalitet som netthandel, nettmobbing eller dataangrep.

Inntil 25 % rabatt på bil- og husforsikring

Kjøper du Eika Pluss får du i tillegg inntil 25 prosent rabatt på bil- og husforsikring.

Det kan fort bli penger å spare for en mer bekymringsfri hverdag.

Eika Pluss kan du kjøpe av oss her.

Enkelt å samle de viktigste forsikringene du trenger

Med Eika Pluss får du de viktigste forsikringene samlet på en plass. Dekk behovene dine for innbo-, reise-, helse-, verdigjenstand-, online-, og ulykkesforsikring for bare 530 kroner i måneden for én voksen eller 812 for to.