Hopp til innholdet
BM Daglig drift

Overblikk gir deg full kontroll over alle utlegg

Overblikk er en enkel og oversiktlig løsning tilknyttet ditt Eika Bedrift som gir deg kontroll på samtlige av bedriftens kort og utlegg. Eika Bedrift er et kredittkort med bedriftsansvar, slik at dine ansatte slipper å legge ut, for bedriftens utlegg, fra egen lomme.

Eldre mann og ung gutt arbeider sammen i et drivhus, bærer planter omgitt av frodig grønt.

Hva er Overblikk?
  • For deg som styrer økonomien i en liten eller mellomstor bedrift
  • Full oversikt over bedriftens kort og transaksjoner
  • Forenklet utleggshåndtering både for økonomiansvarlig og kortholderne

Eika Bedrift er et fleksibelt kredittkort med bedriftsansvar som gir de ansatte og bedriften handlefrihet og full kontroll over utgiftene.

Kun den/de som er signaturberettiget/prokurist for firmaet kan bestille kort med bedriftsansvar.
 
Kredittkortsøknaden fra steg 1 må være godkjent av Eika Kredittbank før bedriften kan starte registreringen. Det er mulig å registrere bedriften først ca. 24 timer etter at kredittkortet er innvilget. Du vil motta en e-post fra oss når du kan starte registreringen for din bedrift.

I registreringen må en kundeerklæring fylles ut, hvor det må oppgis en del informasjon om bedriften og deres bruk av banken.

Den første registreringen må gjøres av en person som er signaturberettiget eller prokurist i bedriften. Signaturberettiget kan utnevne en annen administrator dersom vedkommende ikke ønsker å håndtere administrasjonen av kortene selv.
 
Komplett oversikt over aktuelle spørsmål og svar finner du her.