Hvorfor skal du søke?

Vi er etablert i Ski, Askim, Trøgstad, Fetsund og Lillestrøm, så her er det flere lokasjoner å velge på som din nye arbeidsplass.

I tillegg jobber vi i spennende fagmiljøer som utfyller hverandre og som utvikler både ansatte og kunder. Hos oss vil du få stor mulighet til å påvirke din egen arbeidssituasjon og dedikerte og dyktige kollegaer som scorer sin arbeidsplass helt i toppsjiktet.

Din arbeidsdag hos oss

Vi er den nære og personlige rådgiverbanken som blir godt kjent med kundene og deres livssituasjon. Vi er en sparringspartner og rådgiver for å virkeliggjøre kundens langsiktige planer, muligheter og mål.

Vi dekker kundens behov for kreditt, forsikring og sparing, og de skal veiledes til å ta i bruk en smart digital hverdagsbank.

Vi har troen på at de beste kundeopplevelsene oppstår mellom kunde og rådgiver, og at det skaper en varig relasjon. «Livet skjer» for våre kunder, og da blir du en viktig trygghet som skal bidra til å lage gode økonomiske planer sammen med kunden for fremtiden.

Hvem er du?

For å lykkes og trives i jobben må du ha en økonomisk utdannelse og/eller noen års erfaring fra tilsvarende stilling innen bank/finans.

Vi setter selvledelse høyt, slik at du selv kan bestemme over din egen arbeidshverdag og oppnå personlig og faglig utvikling. Du må derfor kunne jobbe selvstendig og strukturert, motiveres av gode kundeopplevelser og være god på samhandling med kollegaer og kunder. Du liker å utvikle deg i rollen, samt ha karrieremuligheter.

Som en del av et stort Personmarkedsteam, må du like å være proaktiv med å utvikle og bygge ny portefølje. Er du samtidig en person som er aktiv i lokalmiljøet og ser verdien av lokal utvikling, er det en fordel.

Vi tilbyr

Lønn på konto hver måned er en selvfølge, i tillegg til en meget god bonusordning, ansatte-betingelser på lån, forsikring og sparing, samt svært gode pensjons- og forsikringsordninger som ivaretar deg og flokken din.

Om arbeidsgiveren

Trøgstad Sparebank er en fremtidsrettet og selvstendig lokalbank med vekstambisjoner. Banken har de siste årene etablert seg i Askim, Lillestrøm og Ski. Fra før har banken filial i Fetsund, samt hovedkontor i Trøgstad.

Forretningskapitalen er på cirka 6 milliarder kroner og har per i dag 33 ansatte. Trøgstad Sparebank er godt posisjonert både markeds-, soliditets- og kompetansemessig. Banken er i god vekst og tiltrekker seg mange nye kunder og dyktige arbeidstakere. Som en del av Eika alliansen, hevder banken seg helt i toppen på de fleste parametere.  

Høres dette interessant ut?

Ta kontakt med Anne Cathrine Lunder på acl@tsbank.no eller på telefon 93 00 94 45.