Eika Fet Arena er en topp moderne og lokal idrettshall med alle fasiliteter. Vi i Trøgstad Sparebank liker å være en utfordrer, og synes det er spesielt spennende at Fet IL tar initiativ til å utvikle nye aktiviteter for barn og unge, og at de tør å satse nytt. Vi er stolte og glade over å kunne være deres hovedsponsor!

«Vi i Fet IL ser fram til et fortsatt godt samarbeid og det er viktig for oss at vår lokale sparebanken i Fetsund har så stor tro på det arbeidet vi gjør, for våre aktive medlemmer og lokalbefolkningen generelt. Avtalen har stor betydning for driften vår og det gir oss en god forutsigbarhet i arbeidet vårt» forteller Tom Inge Egedahl, markeds- og arrangementsansvarlig i Fet IL. 

Sponsoravtalen med Fet IL og Eika Fet Arena er en stor og viktig sponsoravtale for begge parter. «Fetsund er et satsningsområdet for banken, og det er derfor viktig for oss at vi også gir tilbake lokalt, spesielt til barn og unge» forteller filialleder i Trøgstad Sparebank avdeling Fetsund, Stian Ultvedt Skageng. «Vi er glade for å kunne forlenge et allerede godt og etablert samarbeid mellom to viktige aktører i lokalmiljøet.»

Trøgstad Sparebank er en lokalbank i vekst, med hjerte for lokalsamfunnet. Vårt fokus er fornøyde kunder og personlig rådgivning, vi ønsker å være med kundene våre hele veien og bistå når de trenger oss! Filialen på Fetsund er nylig utviklet til også å huse Aktiv Eiendom slik at vi kan ivareta hele boligreisen. 

«Det har vært en lang og tøff periode for både barn og unge, og de lokale idrettslagene. Nå gleder vi oss til at det kan bli sydende aktivitet og herlig idrettsglede fremover» avslutter Stian, og det er vi sikre på at han får bred støtte i!