-- Tema for dagen vil være samferdsel og Glommakrysning, med et skråblikk på den økonomiske utviklingen  --


Tid:                           Torsdag 21. november kl. 08.00 – 10.00
Sted:                         Fetsund sin storstue - Eika Fet Arena (Kirkeveien 91)
Påmelding:              Elektronisk påmelding her.

Trøgstad Sparebank og Fet Næringsforening gjentar suksessen og har på nytt gleden av å sammen ønske velkommen til nytt frokostmøte torsdag 21. november for alle næringsdrivende i Fet kommune.

Vår intensjon med denne invitasjonen er å skape en møtearena for dere som driver næring i kommunen vår, ofte bare i selskap med seg selv eller et par andre. Ved å møte andre, enten det er kolleger eller folk i helt andre bransjer, håper vi at vi kan bidra til å bygge relasjoner og stimulere til et godt lokalt samarbeid.

Det vil bli enkel servering fra kl. 08.00 og det legges opp til mingling både i forkant og etter arrangementet

Sverre Myrli er Stortingsrepresentant fra Arbeiderpartiet og samferdselspolitisk talsmann. Sverre har lang fartstid i politikken og har inngående kjennskap til mye av det som rører seg rundt samferdsel i Norge. Næringsforeningen opplever nettopp samferdsel som et særdeles viktig tema i en region med sterk vekst. Han vil ta for seg spørsmål og utfordringer rundt kollektivtilbudet, Glommakrysningen og generelt om viktigheten rundt en god infrastruktur. Her vil det også være muligheter for å stille spørsmål fra salen.

Jan Ludvig Andreassen er sjeføkonom i Eika og en profilert økonom med mange meninger. Han liker å skille seg ut i mengden og har ved flere anledninger gått mot strømmen med stort hell. Han vil blant annet ta for seg det makroøkonomiske bilde og forventninger til norsk og internasjonal økonomi. Vi lever i en hverdag med stor internasjonal politisk og økonomisk usikkerhet, og ingen vet helt hvordan utfallet av dette vil bli. Kjenner vi Jan Ludvig rett vil han nok også komme med noen kvalifiserte gjetninger om rentemarkedet og utviklingen i boligmarkedet. Dette blir interessant!

Vi håper du finner innholdet interessant og tar deg tid til å bli med oss denne morgenen -  kanskje får du også stiftet noen nye bekjentskap!

 

VELKOMMEN


     

Trøgstad Sparebank logo
                               
Logo Fet Næringsforening